Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων - XerocambosCreta (ελl)

Αγγλική λογότυπο σημαίας
German version
French version
Italian version
Ευρετήριο ελληνικής γλώσσας
Ξερόκαμπος Κρήτης
Ευρετήριο ελληνικής γλώσσας
Ανατολική Κρήτη
Ανατολική Κρήτη
Ξερόκαμπος Κρήτης
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων

Γενικά
Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών πού παρέχονται στον επισκέπτη/χρήστη, από τον ιστότοπο www.xerocamboscreta.com ιδιοκτησίας του Andrea Maria Marini, Ξερόκαμπος, 72050 Χανδράς - Σητεία, εφεξής «ο Ιδιοκτήτης», προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία σας με την Πολιτική Απορρήτου περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του παρόντος ιστότοπου. Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τα περιεχόμενα αυτής της σελίδας, πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του διαδικτυακού μας τόπου. Αν δεν συμφωνεί, θα πρέπει να τον εγκαταλείψει και να μην κάνει καμία χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του.

Αυτή η πολιτική απορρήτου μπορεί να αλλάζει από καιρό σε καιρό σύμφωνα με τη νομοθεσία ή τις εξελίξεις στον κλάδο. Δεν θα ενημερώσουμε ρητά τους πελάτες μας ή τους χρήστες του ιστότοπου μας για τις αλλαγές αυτές. Αντ̓ αυτού, σας συνιστούμε να ελέγχετε περιστασιακά αυτή τη σελίδα για τυχόν αλλαγές της παρούσας πολιτικής απορρήτου. Η εξακολούθηση της χρήσης του ιστότοπου www.xerocamboscreta.com ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου, σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων αυτών εκ μέρους σας.

Προστασία προσωπικών δεδομένων
Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο. Δεν πρόκειται ποτέ να πουλήσουμε, να ενοικιάσουμε, να διανείμουμε, ή να δημοσιοποιήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο, τα προσωπικά σας δεδομένα.

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι για την εταιρεία μας η προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας έχει πρωταρχική σημασία. Για το λόγο αυτό λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα για να προστατέψουμε τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε και να διασφαλίσουμε ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται πάντοτε σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που τίθενται από το νομικό πλαίσιο.

Σχετική νομοθεσία
Παράλληλα με τα εσωτερικά συστήματα πληροφορικής της εταιρείας μας, ο ιστότοπος αυτός έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμμορφώνεται όσον αφορά την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, με τις νομοθεσίες/κανονισμούς που ακολουθούν:


Στοιχεία επικοινωνίας - Ελεγκτής δεδομένων
Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων επικοινωνήστε μαζί μας :

Andrea Maria Marini
Ξερόκαμπος, 72050 Χανδράς - Σητεία
Τηλ .: +30 28430 28502

Φιλοξενία ιστοσελίδων και υποδομή back-end
Οι υπηρεσίες αυτές έχουν σχεδιαστεί για να φιλοξενήσουν τα δεδομένα και τα αρχεία που επιτρέπουν τη λειτουργία αυτή την Εφαρμογή και επιτρέπουν τη διανομή της και παρέχουν υποδομή έτοιμη προς χρήση για την παροχή συγκεκριμένων χαρακτηριστικών.

Εκτελείται από :
- Aruba S.p.A. (https://www.aruba.it), Via San Clemente, 53 - 24036 Ponte San Pietro (BG - Ιταλία)

Τόπος επεξεργασίας: Ιταλία - Πολιτική απορρήτου.

Προσωπικές πληροφορίες που συλλέγει αυτός ο ιστότοπος και γιατί τις συλλέγουμε
Σε περίπτωση που επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας φόρμα επικοινωνίας ή κάποιο σύνδεσμο του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου, τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε όπως ενδεικτικά το ονοματεπώνυμό σας, τα στοιχεία επικοινωνίας σας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), ο αριθμός τηλεφώνου τα επεξεργαζόμαστε μόνο όταν έχουμε νόμιμο λόγο να το κάνουμε.

Νόμιμοι λόγοι επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων συνιστούν:
– για την επικοινωνία μας μαζί σας και τη διαχείριση της σχέσης μας με εσάς
– για να σας ενημερώσουμε για τα νέα μας
– για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας και την προστασία των επιχειρηματικών μας συμφερόντων

Κανένα από τα δεδομένα που παρέχετε δεν θα αποθηκευτεί από αυτόν τον ιστότοπο ή θα μεταβιβαστεί ή θα υποβληθεί σε επεξεργασία από οποιονδήποτε τρίτο φορέα επεξεργασίας δεδομένων.

Χρονικό Διάστημα Αποθήκευσης
Το χρονικό διάστημα αποθήκευσης των δεδομένων αποφασίζεται με βάση τα παρακάτω ειδικότερα κριτήρια ανάλογα με την περίπτωση:

– όταν η επεξεργασία επιβάλλεται ως υποχρέωση από διατάξεις του ισχύοντος νομικού πλαισίου, τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλουν οι σχετικές διατάξεις
– όταν η επεξεργασία εκτελείται με βάση σύμβαση, τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης και για τη θεμελίωση, άσκηση, ή/και υποστήριξη νομικών αξιώσεων με βάση τη σύμβαση
– για τους σκοπούς προώθησης υπηρεσιών, τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσης σας. Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί από εσάς οποιαδήποτε στιγμή. Η ανάκληση της συγκατάθεσής δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση κατά το χρονικό διάστημα πριν την ανάκλησή της.

Παρακολούθηση επισκεψιμότητας ιστότοπων
Εκτελείται από :
- Histats.com, το οποίο ανήκει στην Wisecode srl.
Συλλέγονται προσωπικά δεδομένα: διάφοροι τύποι δεδομένων όπως καθορίζονται από την πολιτική απορρήτου της υπηρεσίας.

Τόπος επεξεργασίας: Ιταλία και Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής - Πολιτική απορρήτου

Αυτή η υπηρεσία επιτρέπει στον Ιδιοκτήτης να παρακολουθεί και να αναλύει δεδομένα κίνησης.

Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να καθορίσουμε τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες μας και για να δούμε την πορεία τους μέσα στον ιστότοπο. Παρόλο που το Histats.com καταγράφει δεδομένα όπως η γεωγραφική σας θέση, η συσκευή σας, το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και το λειτουργικό σας σύστημα, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν σας κάνει προσωπικά γνωστούς σε εμάς.

Προστασία από SPAM
Αυτός το είδος της υπηρεσίας αναλύει την κυκλοφορία αυτής της εφαρμογής, και ενδέχεται να περιέχει Προσωπικά Δεδομένα των Χρηστών, προκειμένου να τα φιλτράρει από περιεχόμενο αναγνωρισμένο ως SPAM.

Εκτελείται από :

Ιστοσελίδα X5 Antispam (Incomedia Srl)
Το WebSite X5 Antispam είναι μια υπηρεσία προστασίας SPAM που παρέχεται από την Incomedia S.r.l.
Η χρήση του συστήματος Antispam WebSite X5 υπόκειται στην πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης της Incomedia.
Συλλέγονται προσωπικά δεδομένα: Cookies και Δεδομένα χρήσης.

Τόπος μεταποίησης: Via Burolo 22/A Ivrea (Ιταλία) - Ιταλία - Πολιτική απορρήτου

Ποια είναι τα δικαιώματα σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα
Κάθε φυσικό πρόσωπο τα δεδομένα του οποίου είναι αντικείμενο επεξεργασίας από την εταιρεία μας απολαμβάνει τα ακόλουθα δικαιώματα:

Δικαίωμα πρόσβασης:
έχετε δικαίωμα να έχετε επίγνωση και να επαληθεύετε τη νομιμότητα της επεξεργασίας. Έτσι λοιπόν, έχετε δικαίωμα να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα και να λάβετε συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία τους.

Δικαίωμα διόρθωσης:
έχετε δικαίωμα να μελετήσετε, να διορθώσετε, να επικαιροποιήσετε ή να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα ερχόμενοι σε επαφή με τον Ελεγκτής δεδομένων στα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας.

Δικαίωμα διαγραφής:
έχετε δικαίωμα να υποβάλετε αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων όταν τα επεξεργαζόμαστε με βάση την συγκατάθεσή σας ή με προκειμένου να προστατεύσουμε τα έννομα συμφέροντα μας. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις (όπως ενδεικτικά όταν υπάρχει σύμβαση, υποχρέωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που επιβάλλεται από το νόμο, δημόσιο συμφέρον), το εν λόγω δικαίωμα υπόκειται σε συγκεκριμένους περιορισμούς ή δεν υφίσταται ανάλογα με την περίπτωση.

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας:
έχετε δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις:
(α) όταν αμφισβητείται την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων και μέχρι να γίνει επαλήθευση,
(β) όταν αντιτίθεστε στη διαγραφή προσωπικών δεδομένων και ζητάτε αντί διαγραφής τον περιορισμό χρήσης αυτών,
(γ) όταν τα προσωπικά δεδομένα δεν χρειάζονται για τους σκοπούς επεξεργασίας, σας είναι ωστόσο απαραίτητα για τη θεμελίωση, άσκηση, υποστήριξη νομικών αξιώσεων,
και
(δ) όταν εναντιώνεστε στην επεξεργασία και μέχρι να γίνει επαλήθευση ότι υπάρχουν νόμιμοι λόγοι που μας αφορούν και υπερισχύουν των λόγων για τους οποίους εναντιώνεστε στην επεξεργασία.

Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία:
έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στις περιπτώσεις που, όπως περιγράφεται παραπάνω, αυτή είναι απαραίτητη για σκοπούς εννόμων συμφερόντων που επιδιώκουμε ως υπεύθυνοι επεξεργασίας, καθώς επίσης και στην επεξεργασία για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης και κατάρτισης καταναλωτικού προφίλ.

Δικαίωμα στη φορητότητα:
έχετε δικαίωμα να λάβετε χωρίς χρέωση τα προσωπικά σας δεδομένα σε μορφή που θα σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτά, να τα χρησιμοποιήσετε και να τα επεξεργαστείτε με τις κοινώς διαδεδομένες μεθόδους επεξεργασίας. Επίσης, έχετε δικαίωμα να μας ζητήσετε, εφόσον είναι τεχνικά εφικτό, να διαβιβάσουμε τα δεδομένα και απευθείας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας. Το δικαίωμα σας αυτό υπάρχει για τα δεδομένα που μας έχετε παράσχει εσείς και η επεξεργασία τους διενεργείται με αυτοματοποιημένα μέσα με βάση της συγκατάθεσή σας ή σε εκτέλεση σχετικής σύμβασης.

Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης:
όπου η επεξεργασία βασίζεται στην συγκατάθεσή σας, έχετε δικαίωμα να την ανακαλέσετε ελεύθερα, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεσή σας προτού την ανακαλέσετε.

Για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματά σας μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί με τον Ιδιοκτήτης στο:
Andrea Maria Marini,
Ξερόκαμπος - 72059 Χανδράς (Σητεία)
Τηλ .: +30 28430 28502

- Δικαίωμα καταγγελίας στην ΑΠΔΠΧ
έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr):
Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 6475600 - Fax: +30 210 6475628
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων
Ο Ιδιοκτήτης εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα με στόχο την ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και την αποτροπή τυχαίας απώλειας ή καταστροφής και μη εξουσιοδοτημένης ή/και παράνομης πρόσβασης σε αυτά, χρήσης, τροποποίησης ή αποκάλυψής τους. Σε κάθε περίπτωση, ο τρόπος λειτουργίας του διαδικτύου και το γεγονός ότι είναι ελεύθερο στον οποιονδήποτε δεν επιτρέπει να παρασχεθούν εγγυήσεις ότι μη εξουσιοδοτημένα τρίτα πρόσωπα δεν θα αποκτήσουν ποτέ τη δυνατότητα να παραβιάσουν τα εφαρμοζόμενα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, αποκτώντας πρόσβαση και προβαίνοντας ενδεχομένως σε χρήση προσωπικών δεδομένων για μη εξουσιοδοτημένους ή/και αθέμιτους σκοπούς.

Κατάρτιση Προφίλ
Με την κατάρτιση προφίλ νοείται οποιαδήποτε μορφή αυτοματοποιημένης επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που συνίσταται στη χρήση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα για την αξιολόγηση ορισμένων προσωπικών πτυχών ενός φυσικού προσώπου, ιδίως για την ανάλυση ή την πρόβλεψη πτυχών που αφορούν τις προσωπικές προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντα ή τις μετακινήσεις του.

Σας ενημερώνουμε ότι λαμβάνει χώρα κατάρτιση προφίλ για σκοπούς εμπορικής προώθησης, όταν συγκατατίθεσθε να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας και τις προσφορές μας, εξατομικευμένες στις προσωπικές σας προτιμήσεις και ενδιαφέροντα.

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, αυτή η δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων ισχύει αποκλειστικά για αυτήν την Εφαρμογή.

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης του παρόντος εγγράφου: 21/12/2019

Σχετικά με εμάς
Online τουριστικό γραφείο "Xerocamboscreta.com" του Andrea Maria Marini
Έδρα : Ξερόκαμπος - 72059 - Χανδράς - Σητεία
Α.Φ.Μ. : 110398749
Εγγραφή στο Εμπορικό Επιμελητήριο Λασιθίου (ΓΕΜΗ): Αρ.024531541000
Εγγραφή στον Ε.Ο.Τ. : Αρ.1040E60000124501

Πολιτική



Επικοινωνία
Τηλέφωνο : +30 28430 28502
Κινητό    : +30 697 97 31 603
Skype     : xerocamboscreta

Πνευματικά δικαιώματα A.M.Marini © 2020
Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Πνευματικά δικαιώματα A.M.Marini © 2020
Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.


Σχετικά με εμάς
Online τουριστικό γραφείο "Xerocamboscreta.com" του Andrea Maria Marini
Έδρα : Ξερόκαμπος - 72059 - Χανδράς - Σητεία
Α.Φ.Μ. : 110398749
Εγγραφή στο Εμπορικό Επιμελητήριο Λασιθίου (ΓΕΜΗ) : Αρ.024531541000
Εγγραφή στον Ε.Ο.Τ. : Αρ.1040E60000124501

Επικοινωνία
Τηλέφωνο : +30 28430 28502
Κινητό    : +30 697 97 31 603
Skype     : xerocamboscreta

Πολιτική


Σχετικά με εμάς
Online τουριστικό γραφείο "Xerocamboscreta.com" του Andrea Maria Marini
Έδρα : Ξερόκαμπος - 72059 - Χανδράς - Σητεία
Α.Φ.Μ. : 110398749
Εγγραφή στο Εμπορικό Επιμελητήριο Λασιθίου (ΓΕΜΗ) : Αρ.024531541000
Εγγραφή στον Ε.Ο.Τ. : Αρ.1040E60000124501

Επικοινωνία
Τηλέφωνο : +30 28430 28502
Κινητό    : +30 697 97 31 603
E-mail    : andrea18@otenet.gr
           xerocambos1@gmail.com
Skype     : xerocamboscreta

Πολιτική


Σχετικά με εμάς
Online τουριστικό γραφείο "Xerocamboscreta.com" του Andrea Maria Marini
Έδρα : Ξερόκαμπος - 72059 - Χανδράς - Σητεία
Α.Φ.Μ. : 110398749
Εγγραφή στο Εμπορικό Επιμελητήριο Λασιθίου (ΓΕΜΗ) : Αρ.024531541000
Εγγραφή στον Ε.Ο.Τ. : Αρ.1040E60000124501

Επικοινωνία
Τηλέφωνο : +30 28430 28502
Κινητό    : +30 697 97 31 603
E-mail    : andrea18@otenet.gr
           xerocambos1@gmail.com
Skype     : xerocamboscreta

Πολιτική

Πνευματικά δικαιώματα A.M.Marini © 2020
Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Licenza E.O.T.
License E.O.T.
License E.O.T.
License E.O.T.
Επιστροφή στο περιεχόμενο