Αρχική σελίδα  |  Πτήσεις  |  Ενοικίαση Αυτοκινήτου στην Κρήτη  |  Διανυκτέρευση  |  Οδικός Χάρτης  |  Αποστάσεις στην Κρήτη  |  Επαφή

Versione in Italiano   German version   English version   Version française

<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>

Version française   English version   German version   Versione in Italiano

Η πρόσβαση στον Ξερόκαμπο είναι εύκολη ακόμα και για εκείνον που δεν διαθέτει ιδιόκτητο αυτοκίνητο.

 

Στην περίπτωση αυτή η πιό οικονομική λύση είναι το λεωφορείο με το οποίο φτάνετε από το Ηράκλειο στη Σητεία σε περίπου τρεις ώρες με 15 ευρώ το άτομο.

 

Από τη Σητεία μπορείτε να πάρετε ένα ταξί το οποίο θα βρείτε δίπλα στο σταθμό του ΚΤΕΛ και θα σας μεταφέρει στον Ξερόκαμπο σε 50 λεπτά, με κόστος περίπου 60 ευρώ.

Το δρόμο είναι προς Ιεράπετρα, Μαρονιά, Παπαγιανάδες μέχρι το σταυροδρόμι για την Ετιά (Ενετικό κάστρο), Χανδρά, Ζήρο και από΄κει στο Χαμαίτουλο (μικρό και σχεδόν εγκαταλελειμένο παραδοσιακό χωριό) και τέλος στον Ξερόκαμπο μέσα από τον πανοραμικό, φιδίσιο δρόμο που οδηγεί στις όμορφες παραλίες του.

 

Μία άλλη λύση μεταφοράς είναι να πάρετε ταξί κατευθείαν από την πλατεία τού Ηρακλείου το οποίο θα σας μεταφέρει στο Ξερόκαμπο σε περίπου τρεις ώρες (ανάλογα με την οδική κίνηση) με κόστος 250 ευρώ.

Και τέλος είναι εύκολο και απλό  να νοικιάσετε αυτοκίνητο (Ενοικίαση Αυτοκινήτου στην Κρήτη) αμεσα από τον τόπο αναχώρησής σας και ακολουθώντας τον εθνικό δρόμο με κατεύθυνση Άγιο Νικόλαο και μέχρι το σταυροδρόμι της Παχιάς Άμμου όπου πρέπει να στρίψετε δεξιά προς Ιεράπετρα, Μακρύ Γιαλό μέχρι τους Παπαγιανάδες όσπου να φτάσετε στην Ετιά, στη Ζήρος, στο Χαμαίτουλο και τέλος στον Ξερόκαμπο.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Γεμίστε το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου σας στη Ζήρος γιατί στον Ξερόκαμπο δεν υπάρχει δυνατότητα τροφοδότησης.

English version   Versione in Italiano   German version   Version française

Ενοικίαση Αυτοκινήτου στην Κρήτη  |  Διανυκτέρευση στο Ξερόκαμπος  |  Πληροφορίες

©Web-Master Andrea Marini andrea18@otenet.gr - marinator2001@yahoo.com

 

Εγγεγραμμένος στο Μητρώο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) με ημερομηνία 25/09/2013 με αριθμό αδείας

1040E 6061 01822 01

Licenza Creative Commons
Όλα τα κείμενα, γραφικά, εικόνες που παρουσιάζονται σε οποιοδήποτε τμήμα του site αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Andrea Marini www.xerocamboscreta.com