Αρχική σελίδα  |  Πτήσεις  |  Ενοικίαση Αυτοκινήτου στην Κρήτη  |  Διανυκτέρευση  |  Οδικός Χάρτης  |  Αποστάσεις στην Κρήτη  |  Επαφή

English version   Versione in Italiano   German version   Version française

<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>

Version française   German version   Versione in Italiano   English version

Το "Καλάμι Δωμάτια & Διαμερίσματα", που χτίστηκε μεταξύ των ετών '95 (το κτίριο με τα δίκλινα δωμάτια) και το 2000 (το μέρος που στεγάζει τα διαμερίσματα), ήταν εν μέρει ανακαινισμένο το φθινόπωρο του 2012 και ανήκει στους Κατερουδάκης οικογένεια.

 

Μπροστά στη θάλασσα, σε πανοραμική θέση, το Καλάμι δεν έχει άλλα κτίρια να εμποδίζουν την άποψη του ορίζοντα και παρεμβάλλεται σε ένα

καταπράσινο μεσογειακό κήπο διαχωρισμένο από τη μεγαλύτερη και μακρύτερη παραλία της Φαλάσαρνα με ένα μονοπάτι 250 μέτρων.

 

Σε περίπου 500 μέτρα από το Καλάμι είναι το κοντινότερο σούπερ μάρκετ και λίγο μετά ξεκινά την περιοχή του αρχαιολογικού πάρκου την ενδιαφέρουσα αρχαία Φαλάσαρνα.

 

Πλάτανος είναι το κοντινότερο χωριό, 5 χιλιόμετρα,

εδώ θα βρείτε παραδοσιακές ταβέρνες, διάφορα καταστήματα, ένα βενζινάδικο, το γιατρό και τη στάση του περιφερειακό λεωφορείου ΚΤΕΛ.

 

Καλάμι προσφέρει 13 δωμάτια (από 20/22 τ.μ. η κάθε μία) και 8 διαμερίσματα δύο δωματίων (το καθένα περίπου 35 τ.μ.) όλα εξοπλισμένα με κλιματισμό και ασύρματη πρόσβαση στο internet.

 

Τύπος καταλύματος :

Κλ1 - Δωμάτιο με διπλό κρεβάτι ή δύο μονά κρεβάτια, ψυγείο, μπάνιο και μπαλκόνι ή βεράντα με θέα στη θάλασσα

 

Κλ2 - Δωμάτιο με διπλό κρεβάτι ή δύο μονά κρεβάτια, ψυγείο, μπάνιο και μπαλκόνι με θέα στους λόφους

 

Κλ3 - Διαμέρισμα με ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, καθιστικό με κουζινούλα και διπλό καναπέ-κρεβάτι, ψυγείο, μπάνιο και μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα.

Αριθμό αδείας

1042K2KO364800

Τύπος καταλύματος

Μάιος

Ιούνιος

Ιούλιος

Αύγουστος

Σεπτέμβριος

Οκτώβριος

Kl1 θέα θάλασσα

35

48

58

60

45

36

Kl2 θέα λόφο

32

38

45

50

40

33

Kl3 θέα θάλασσα

40

55

70

80

50

40

Κατόπιν αιτήματος ειδικές προσφορές για μεγάλα χρονικά διαστήματα και για γκρουπ

Οι τιμές είναι καθορισμένες με την ημερήσια αξία σε ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των φόρων, όπως επίσης συμπεριλαμβάνεται το πρωινό, η ασύρματη πρόσβαση στο internet και η χρήσις του air condition.

 

Αλλαγή σεντονιών και πετσετών και καθαρισμός των διαμερισμάτων γίνεται κάθε 3η ημέρα διαμονής.

 

Τα διαμερίσματα είναι διαθέσιμα από τις 14:00 της μέρας άφιξης και πρέπει να ελευθερώνεται στις 11:00 την μέρα αναχώρησης.

 

Για την επιβεβαίωση της κράτησης είναι απαραίτητη η καταβολή του 25% του συνολικού ποσού (δεν χρειάζεται για μικρά χρονικά διαστήματα και σε χαμηλή σεζόν) στην Εθνική Τράπεζα στο όνομα Δημήτρη Σκουτέλης, γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας, την περίοδο της κράτησης και τον τύπο διαμερίσματος που επιθυμείτε.

 

Τυχόν ακυρώσεις που δεν θα γίνουν γνωστές με mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση, μέσα σε 21 μέρες από την αφιξή σας, θα επιφέρουν την κράτηση της προκαταβολής.

 

Για όσα δεν αναφέρονται, ισχύουν οι καθορισμένες διατάξεις από τον Ε.Ο.Τ (Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού) αρμόδια δικαστήρια για την επίλυση πάσης διαφοράς, τα δικαστήρια των Χανίων.

Πληροφορίες και Κρατήσεις

Ονοματεπώνυμο *

* Απαραίτητα

πεδία

Εmail *

Επιβεβαιώστε*

το email σας

Αίτημα για

πληροφορίες

και

κρατήσεις

Πριν από την αποστολή της αίτησης παρακαλώ

αναγνωρίστε τις εικόνες:

 

 

   

Επίσης ελέγξτε εάν το "Καλάμι Δωμάτια & Διαμερίσματα" προτείνει ειδικές προσφορές στο

 

Σας επισημαίνουμε ότι οι κρατήσεις που θα κάνετε στη σελίδα Booking.com εδώ συνδεδεμένη αποτελούν αντικείμενο ρύθμισης αποκλειστικά από αυτή της εταιρεία και κατά συνέπεια δεν ισχύουν τα παραπάνω στοιχεία.

 

....... σε περίπτωση που θα βρείτε χαμηλότερες τιμές στο Booking.com απλά γράψτε το σε εμάς στην παρακάτω φόρμα και θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να εφαρμοστούν επίσης!

English version   Versione in Italiano   German version   Version française

<<<<<<<<< >>>>>>>>

Version française   German version   Versione in Italiano   English version

Αρχική σελίδα  |  Ενοικίαση Αυτοκινήτου στην Κρήτη  |  Διανυκτέρευση στο Ξερόκαμπος  |  Πληροφορίες

İWeb-Master Andrea Marini andrea18@otenet.gr - marinator2001@yahoo.com

 

Εγγεγραμμένος στο Μητρώο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) με ημερομηνία 25/09/2013 με αριθμό αδείας

1040E 6061 01822 01

Licenza Creative Commons
Όλα τα κείμενα, γραφικά, εικόνες που παρουσιάζονται σε οποιοδήποτε τμήμα του site αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Andrea Marini www.xerocamboscreta.com